Паметни куќа Интелигентна зграда eHouse.
Контрола на куќата со PDA Компјутер МР Веб-страница FTPeHouse автоматизација на зграда е напредна решение за автоматизација на зграда, овозможува целосна контрола на куќата.
EHouse систем е развиен од 2000 година.
Со користење на системот за архитектура на микропроцесорот базирани контролори, висока функционалност и хардвер ресурси, функции за управување за да се постигне целата простории.
Ова ви овозможува да се постигне цена-ефикасна алтернатива, во споредба со скапи системи од постигнување слична функционалност.
А уникатен автоматизација карактеристики, еколошките греење, Вентилација, закрепнат во насока на максимална енергетска ефикасност, eHouse home automation овозможува на надомест на трошоците за автоматизација на зграда во рок од една - 3 години.

home automation

 • Recuperator, Вентилација
 • осветлување
 • HiFi, ТВ, Аудио - Видео
 • котел
 • греење
 • Централно греење
             home automation

Заштеда

 • Авто-собранието
 • Најевтини паметни дома систем
 • складирање на енергија
 • Созревање на автоматизација до 3 години
 • Електрична енергија
 • Слободен, Еколошки, Обновливите извори на енергија
 • Економичен греење
             Заштеда

Удобност и практичност

 • далечинскиот управувач од дома
 • осветленост
 • Контрола на Домот на компјутер, PDA, МР, Мобилни телефони
 • греење програми
 • Автоматско, одржување слободни и мануелна контрола
             Комфор

Софтвер

 • Покажи
 • Скрипти за веб прелистувачи и FTP
 • Windows XP, Виста, 7
 • Мобилни Java (MIDP)
 • Графички контролс
 • Windows Mobile
             Софтвер
 автоматизација на зграда eHouse. Контрола и Графички визуелизација со PDA

Управување со

 • Инфрацрвени далечински управувач
 • SMS, е-пошта, FTP, Веб-страница, WiFi, Интернет, Bluetooth, Инфрацрвен
 • Таблети
 • PDA, Паметните телефони, Мобилен телефон
 • Touch панели
 • Компјутер
             Управување со

Возачите

 • греење
 • Контрола на пристап
 • RGB LED осветлување нежните
 • Аларм
 • вози ролери, Гејтс, вратата, Marquess, ролетни
 • RS485 или мрежна
 • recuperator, Вентилација
 • Котли
 • Централизиран или децентрализиран контрола
 • осветлување
             Возачите

Автоматизација

 • Насловна
 • Пензиско
 • Градење на
 • Хотел
 • Станови
 • Канцеларии
             Автоматизација

Безбедност

 • Аларм со SMS известување
 • Ограничување на функција
 • Контрола на пристап
 • Овластување
 • имитира присуство во домот
 • Rolet Дискови, Брам, Врата
             Безбедност

Контрола на

 • Градење на
 • Домување
 • Дом
 • Канцеларија
 • Хотел
 • Стан
             Контрола на