Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Паметни куќа Интелигентна зграда eHouse .
Контрола на куќата со PDA Компјутер МР Веб-страница FTP


eHouse автоматизација на зграда е напредна решение за автоматизација на зграда , овозможува целосна контрола на куќата .
EHouse систем е развиен од 2000 година .
Со користење на системот за архитектура на микропроцесорот базирани контролори , висока функционалност и хардвер ресурси , функции за управување за да се постигне целата простории .
Ова ви овозможува да се постигне цена-ефикасна алтернатива , во споредба со скапи системи од постигнување слична функционалност .
А уникатен автоматизација карактеристики, еколошките греење , Вентилација , закрепнат во насока на максимална енергетска ефикасност , eHouse home automation овозможува на надомест на трошоците за автоматизација на зграда во рок од една - 3 години .

home automation

 • осветлување
 • котел
 • Recuperator , Вентилација
 • Централно греење
 • греење
 • HiFi , ТВ , Аудио - Видео
             home automation

Заштеда

 • Авто-собранието
 • Слободен , Еколошки , Обновливите извори на енергија
 • Електрична енергија
 • Созревање на автоматизација до 3 години
 • Економичен греење
 • Најевтини паметни дома систем
 • складирање на енергија
             Заштеда

Удобност и практичност

 • далечинскиот управувач од дома
 • осветленост
 • Автоматско , одржување слободни и мануелна контрола
 • Контрола на Домот на компјутер , PDA , МР , Мобилни телефони
 • греење програми
             Комфор

Софтвер

 • Windows Mobile
 • Мобилни Java (MIDP)
 • Скрипти за веб прелистувачи и FTP
 • Графички контролс
 • Покажи
 • Windows XP , Виста , 7
             Софтвер
 автоматизација на зграда eHouse . Контрола и Графички визуелизација со PDA

Управување со

 • PDA , Паметните телефони , Мобилен телефон
 • Компјутер
 • Инфрацрвени далечински управувач
 • SMS , е-пошта , FTP , Веб-страница , WiFi , Интернет , Bluetooth , Инфрацрвен
 • Touch панели
 • Таблети
             Управување со

Возачите

 • греење
 • Котли
 • вози ролери , Гејтс , вратата , Marquess , ролетни
 • Аларм
 • Контрола на пристап
 • RGB LED осветлување нежните
 • Централизиран или децентрализиран контрола
 • RS485 или мрежна
 • осветлување
 • recuperator , Вентилација
             Возачите

Автоматизација

 • Градење на
 • Хотел
 • Насловна
 • Пензиско
 • Станови
 • Канцеларии
             Автоматизација

Безбедност

 • Rolet Дискови , Брам , Врата
 • Аларм со SMS известување
 • Ограничување на функција
 • Овластување
 • имитира присуство во домот
 • Контрола на пристап
             Безбедност

Контрола на

 • Градење на
 • Стан
 • Хотел
 • Канцеларија
 • Дом
 • Домување
             Контрола на

Паметни куќа Интелигентна зграда eHouse . Контрола на куќата со PDA Компјутер МР Веб-страница FTP mk

eHouse - Контрола на куќа со мобилен телефон PDA Компјутер МР . Најевтини паметни дома систем за само-собранието .

mk
ehouseПаметни куќа Automatyka Насловна Автоматизација во зграда mk
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek eHouse.
Sterowanie domem z PDA, komputera PC, pilota podczerwieni, WWW, FTP
Pl

eHouse - Sterowanie domem z telefonu komórkowego, PDA, komputera PC, pilota podczerwieni. Najtańszy system Inteligentnego Domu do samodzielnego montażu.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl