Паметни куќа Интелигентна зграда


Паметни куќа - Контрола на

Интелигентна зграда Автоматика eHouse е систем кој овозможува градење на интеграцијата на домашните инсталации и целосна контрола
             Паметни куќа - Контрола на

             Паметни дома карактеристики eHouse систем

Паметни куќа - Безбедност

Инсталација на паметни дома систем ја зголемува безбедноста eHouse дома жители преку спроведување:
  • слепи возачот, Гејтс
  • алармен систем со SMS известување
  • безбедносен систем, котел

             Интелигентна зграда - Насловна безбедност

Паметни куќа - заштеда на

овозможува значителни заштеди во електрична и топлинска со единствен контролор за централно греење и котлара за да се овозможи употреба на евтини и бесплатни извори на енергија и оптимална за управување на процесот на загревање на куќата.

             Паметни куќа - Заштеда на енергија

Паметни куќа - Удобност и практичност

Инсталација на интелигентна зграда постигнува голем комфор и удобност на живеење во куќа или стан, вие можете:
  • Автоматски и надзор греење контрола, котлара, Централно греење
  • вградени во секоја зграда автоматизација контролер и календар распоред
  • индивидуално прилагодување на греење и осветлување шеми
  • Автоматска контрола на ролетни, тенди во зависност од осветлувањето и надворешната температура
  • безжичен далечински управувач уреди, Hi-Fi, Аудио, Видео (IR)
  • Далечински контрола на осветлување и затемнување на LED осветлување и LED - RGB
  • Контролирање на домот на таблет, Компјутер, Smartphones, Веб прелистувач, FTP , МР

             Паметни куќа. Удобност и практичност