Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Паметни куќа Интелигентна зграда eHouse - Софтвер за контрола Управување и визуелизација

eHouse home automation надвор од хардвер возачи (хардвер) има некој софтверски пакет кој им овозможува, меѓу другото:
Во моментов на располагање софтвер е sterująco управување на следните оперативни системи:
Ние очекуваме создавање на контрола на софтверот или програмирање библиотеки , API и потребната документација да се напише на софтвер се sterująco - eHouse систем за управување , од било кој оперативен систем:
Хардверски платформи

Насловна автоматизација софтвер eHouse , sterująco - Управување со
eHouse home automation надвор од хардвер возачи (хардвер) има некој софтверски пакет кој им овозможува, меѓу другото:
Во моментов на располагање софтвер е sterująco управување на следните оперативни системи:
Ние очекуваме создавање на контрола на софтверот или програмирање библиотеки , API и потребната документација да се напише на софтвер се sterująco - eHouse систем за управување , од било кој оперативен систем:
Хардверски платформи

Насловна автоматизација софтвер eHouse , sterująco - Управување со

Паметни куќа Интелигентна зграда eHouse - Софтвер за контрола Управување и визуелизација mk

Автоматизација во зграда eHouse . Софтвер за контрола Управување со Комуникација и визуелизација на интелигентна дома eHouse .

mk
ehouseПаметни куќа Automatyka Насловна Автоматизација во зграда mk
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek eHouse - Oprogramowanie Sterujące, Zarządzające i Wizualizacja
Pl

Automatyka Budynku eHouse. Oprogramowanie Sterujące, Zarządzające, Komunikacyjne i Wizualizacja inteligentnego domu eHouse.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl