Интелигентна Менаџмент на куќа Интелигентна зграда eHouse


Далечински управувач преку WiFi.

EHouse систем може да се води автоматски или рачно

Автоматски автоматизација на зграда за управување со
 • Календар е вграден во возачи
 • на програмиран влез возачот - поврзани со сензори, на пример,. Шверц
 • контрола на температурата (мерење и контрола)
 • контрола на осветлување
 • распоред на вградена во возачи
 • прилагодување на другите физички вредности

Управување со Упатство home automation

Прирачник за управување со интелигентна зграда е да се кандидира на систем настани како резултат на рачна контрола систем, на пример:
 • Компјутер
 • со инфрацрвен
 • на програмиран влез возачот - поврзани, на пример,. за прекинувачи, итн
 • панели за контрола и управување

Интелигентна управување и контрола куќа eHouse

Паметни куќа eHouse комуникација со карактеристики комплет драјвери и софтвер пакетот им овозможува на многу независни методи на пренос, управување со контролата и изградба на системи за автоматизација уреди во домот:
 • Ethernet
 • 485
 • Интернет
 • Windows датотечен систем
 • SMS
 • Интранет
 • радио (Keeloq)
 • RS232TTL
 • FTP
 • е-пошта
 • Инфрацрвен (Сони)
 • LAN
 • WAN
 • WiFi
 • Веб-страница
 • Bluetooth

Мноштво методи за управување и контрола на вашиот дом автоматизација на системот овозможува контрола на кои не зависат од хардверот, што имаме во моментот.
Поради брзината, практичноста и леснотијата на достапност, за далечински управувач од надвор се најдобрите паметни телефони, PDA, со инсталиран софтвер за управување на, да управуваат со системот од било која локација на земјата.
На најзгодно метод за далечинско управување на локално ниво во куќата се стандардни во стандардниот Sony далечински управувачи.

Компјутер за поддршка, овозможува за независна пишување и комуникација цели користење на други методи на пренос.
Можете исто така да создаде свој софтвер за управување на, визуелизација, посветен интерфејси и контрола алгоритми.
За да се олесни интеграцијата на градење на систем за автоматизација eHouse развиена способност да се кандидира на системот настан eHouse од страна на датотека Windows систем (со едноставно копирање на текст датотеки кои содржат контрола на командите за возачи).

Софтверски пакет: Паметни куќа - Софтвер eHouse

Интелигентна визуелизација eHouse дома

Автоматизација во зграда eHouse има контрола на софтверот и графички визуелизација систем.
Автоматизација во зграда eHouse има контрола на софтверот и графички визуелизација систем.
Слики за визуелизација може да се создаде поединечно за секој проект, home automation инсталации во CorelDraw апликации со употреба на макроа за увоз и извоз на податоци и имиња од системот eHouse - Паметни куќа galeria zdjęć