Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Паметни куќа eHouse . Зошто јас треба да ги инсталирате дома автоматизација и градење .

Насловна е местото , каде што неговото семејство го поминуваат поголемиот дел слободно време .
Тоа е рај , овозможувајќи ни да останат по завршувањето на училиштето , работа и други активности , по што ние се под стрес и замор . Дома, да се сретнеме со семејството , пријатели и затоа зазема централно место во нашите животи . Внесување на куќа или стан чувствувам како почнавме ново поглавје во животот и Ние се стремиме да го прават тоа најдобро . Преку напорите на сите нас е така , куќа со цел да ги задоволи сите наши очекувања , е безбеден , удобен , скромен . Исто така е важно на новоизградените куќа не бара дополнителни трудот , да го задржи во право ниво за многу години да живеат и употреба .home automation

За дополнителна практичност , функционалност , Заштеда на енергија се идеално дома системи за автоматизација и градење се крие под различни имиња како . :
за контрола на градење , за автоматизирање и интеграција на повеќе уреди , подсистеми, така и системи на различни видови .

Овие системи ќе ви овозможи да:
Системи за управување и Насловна контрола и зградата се многу важен дел од електричната , греење , електронски и заврши дома .
Во време на постојано зголемување на трошоците за електрична енергија и топлина и да мора да одат на електро ревизии и на многу високо енергетски потреби на зградите поставени nowobudowanym имплементација автоматско греење Насловна е од суштинско значење .
Со оглед на растечките потреби и потребите на жителите и постојано променливите потреби за многу години престој во зградата , Интелигентна згради бараат електрична и електронска , кои може слободно да конфигурира, без потреба да се интервенира во постојните инсталации во домовите .
Висока флексибилност на системи паметни дома ви овозможува да конфигурирате на автоматизација на зграда колку што се менува потребите на жителите во текот на користењето на почеток , без потреба за ремонт и промена на традиционалните електрични инсталации .
Овие системи ќе овозможат сеопфатна автоматизација , зголемена погодност , удобност , Безбедност , заштеда на енергија .


home automation , Интелигентна зграда eHouse зграда автоматизација на системот , која ги интегрира сите овие карактеристики:

Примена на автоматизација на објекти eHouse како паметни дома , зграда или стан , дозволи извршување на проектот , Инсталација според нашите потреби , паричници , целиот спектар на едноставни решенија , погодни за речиси ексклузивни и екстравагантни .

интелигентна зграда eHouse е модуларен и нејзината цена главно зависи од големината на куќата , комплексноста на проектот , користи сензори и актуатори на нејзините составни .
Системот не бара скапи , componentów и опрема посветена на нејзината сопствена логика и графички панели , прекинувачи , активатори .

Градење на примена на контролата на eHouse овозможува надомест на трошоците на паметни дома систем eHouse во рок од 1 до 3 години во зависност од топлинска енергија извори .
Паметни куќа eHouse . Зошто јас треба да ги инсталирате дома автоматизација и градење . mk

Автоматизација во зграда ehouse . Зошто јас треба да го инсталирате на паметни куќа . Екологија економија погодност далечински управувач . Надомест на трошоците за изградба на интелигентен систем - 3lat .

mk
ehouseПаметни куќа Automatyka Насловна Автоматизација во зграда mk
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom eHouse. Dlaczego warto instalować automatykę domu i budynku.
Pl

Automatyka Budynku ehouse. Dlaczego warto instalować Inteligentny dom. Ekologia, ekonomia, wygoda, możliwość zdalnego sterowania. Zwrot nakładów na system Inteligentnego budynku 1-3lat.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl