Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Паметни куќа Интелигентна зграда Паметни стан eHouse - Куќа систем за контрола карактеристики

Автоматизација Градење на , Насловна автоматизација eHouse е напредна решение Home automation овозможувајќи контрола и интеграција на многу различни типови на уреди .
Единствени карактеристики Домашни Автоматика eHouse , се фокусира на екологијата , ефикасност и заштеда на енергија , овозможи враќање на трошоците за инсталирање на системот во рок од 1 до 3 години .

Клучни карактеристики и можности на автоматизација на зграда eHouse
Паметни куќа Интелигентна зграда Паметни стан eHouse - Куќа систем за контрола карактеристики mk

Автоматизација во зграда eHouse . Комфор Заштеда на електрична и топлинска . Далечински управувач на куќата од страна на компјутер PDA МР .

mk
ehouseПаметни куќа Automatyka Насловна Автоматизација во зграда mk
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentne Mieszkanie eHouse - Cechy Systemu Sterowania Domem
Pl

Automatyka Budynku eHouse. Komfort, Oszczędność energii elektrycznej i grzewczej. Zdalne sterowanie domem przez komputer PC, PDA, pilota podczerwieni.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl