Погодност удобност и автоматизација благодарение на инсталација на паметни дома eHouse.


Можности, функции и уникатни карактеристики на системот автоматизација на зграда eHouse овозможи исклучително широк автоматизација на зграда, системи за интеграција, инсталација и ги обезбеди потребните параметри за греење и осветлување, со речиси без интервенција жители.
 • Автоматизација во зграда контрола eHouse графички панели (безжично на WiFi).
 • Целосна контрола на безбедноста на системот (аларм) со SMS известување, ролетни, тенди, Гејтс, портата, блокирање на надворешните приклучоци.
 • Директна контрола на ролетни, тенди, Гејтс и аларм од страна на минијатурни RF предаватели со динамичен код Keeloq
 • Способност да свирам музика со Winamp или надворешни апликации HiFi опрема и систем за контрола, на пример eHouse инфрацрвени далечински управувач.
 • Контрола на HiFi опрема, Електроника, Аудио, Саб, Видео систем eHouse, преку учење и го испрати на инфрацрвени далечински уред кодови.
 • Интелигентна контрола на Домот на eHouse Компјутер, Таблет, контакт панели (безжично со WiFi или Ethernet).
 • Затворање на ролетни тенди или во полн сонце од која било насока на географската.
 • Автоматско контрола на осветлување: за вклучување / исклучување, Намалување на светлината, Контрола на
 • Можност за автоматско вклучување / исклучување ноќ светлина.
 • Насловна автоматизација контрола eHouse стандард инфрацрвени далечински управувачи SONY.
 • Автоматско контрола на температурата во одделни соби
 • Напредно Календар - распоред (248 предмети - за секој возач) овозможува автоматско извршување на настани, повторувачки, периодични и сезонски услуги, овозможува целосна автоматизација на рутински активности, како што се:
  • Вентилација
  • централно греење во просториите
  • закрепнат
  • имитирајќи присуство на апарати за домаќинство
  • се претвори во ноќта светло
  • Наводнување земјиште
  • Централно греење
 • Сеопфатна контрола на многу широка котел.
 • Затворање на ролетни и при многу ниски температури на отворено.
 • Дефинирани поединечни профили / програми (24pcs) за секој возач, овозможувајќи ви да веднаш промена на сите параметри на возачите.
 • Автоматска контрола на подно греење во собата независно за секоја соба
 • Далечински управувач од надвор преку интернет, SMS, е-пошта, Веб-страница, FTP, WiFi.