Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

eHouse - Паметни куќа Градење на Стан . Возачите и Софтвер .


Паметни дома систем eHouse е модуларен .
Ова им овозможува на инсталации прилагодена на индивидуалните барања на секој инвеститор .
Тоа ви овозможува да го отфрли како модули не се потребни . Котли контролор .
Тоа е можно да се дизајнира различни варијанти инсталација на паметни дома , Автоматизација во зграда според спецификација и буџет на инвеститорот .
Инсталирање на интелигентни дома може да биде и централизиран , Децентрализирана , економски , удобно , престижната , максималистичка .
Можно е инсталација на варијанта на RS485 или мрежна .

Паметни куќа , EHouse зграда се состои од следниве елементи:

eHouse - Паметни куќа Градење на Стан . Возачите и Софтвер . mk

eHouse - Паметни возачи целосна контрола на зградата во куќата . Софтвер за визуелизација и контрола .

mk
ehouseПаметни куќа Automatyka Насловна Автоматизација во зграда mk
eHouse Home Automation

Pl
eHouse - Inteligentny Dom, Budynek, Mieszkanie. Sterowniki i Oprogramowanie.
Pl

eHouse - Sterowniki Inteligentnego budynku do kompleksowego sterowania domem. Oprogramowanie do wizualizacji i sterowania.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl