Паметни куќа Интелигентна зграда eHouse.
Уред за интеграција системи и инсталација на почеток системи за автоматизација и градење eHouse.


Паметни куќа eHouse е сеопфатно решение Автоматизација во зграда овозможувајќи за интеграција, централизација и контрола повеќе уреди, инсталации и системи на различни видови.

Систем за автоматизација eHouse Ви овозможува да контролирате следниве инсталации, системи и уреди во домот, куќа и изградба: